Menu
Din kundvagn

garanti

Op til 5 års
garanti
Serwis pogwarancyjny

Garanti

Hver købt Swedluxury emhætte er helt ny og har 2 eller 5 års garanti- hvilket er gældende i Danmark


Som det eneste mærke på markedet tilbyder vi vores kunder hurtig kontakt for garantisager – vi vender normalt tilbage med svar indenfor 24 timer.
I tilfælde af en reklamation/garantispørgsmål bedes du kontakte serviceafdelingen, som vil fastslå årsagen til fejlen og give teknisk assistance og information.

service@swedluxury.dk

Alle personlige oplysninger afgivet af kunden vil blive behandlet i overensstemmelse med europæisk persondatalovgivning.
For at sikre en lang og pålidelig drift af emhætten, skal du omhyggeligt læse produktmanualen, som indeholder meget nyttig information vedrørende: installation, brug og vedligeholdelse. Korrekt pleje af produktet garanterer en langtidsholdbar funktion, derfor opfordrer vi dig til at læse manualen og garantibeviset igennem, hvor du finder al den nødvendige information vedrørende emhætten og dens garanti.

Efter garanti

Swedluxury emhætter som mærke tilbyder også hjælp efter garantiperiodens udløb. Vores emhætter er af høj kvalitet og er fremstillet til at virke i flere år. Men nogle gange sker det, at emhætten holder op med at virke og så tilbyder vi som producent adgang til alle reservedele, der kan købes til fordelagtige priser. Tøv derfor ikke med at kontakte os, også efter at garantiperioden er udløbet.